Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimilaukku

Collectote

Monitoimilaukku Collectote on 3-yhdessä-laukku, jonka avulla voit organisoida kaiken. Erota iso lähettilaukkusi ja kuljeta välttämättömyystään pienemmässä laukussa matkoille, museokäynteille, luokille, työ- ja messuille. Viestipussi on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu yli viisi kirjekokokoista albumia, kannettava tietokone ja yön yli -tavarat. Collectotessa on nahkakorttikotelo ja kaksi irrotettavaa pussia, jotka on erotettu vuoriväristä. Se palvelee monissa erilaisissa tilanteissa, tyydyttäen kaikenlaisten ihmisten tarpeet taiteilijoista avainhenkilöihin.

Projektin nimi : Collectote, Suunnittelijoiden nimi : Yun Hsin Lee, Asiakkaan nimi : Collectors Club of New York.

Collectote Monitoimilaukku

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.