Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kosketuskangas

Textile Braille

Kosketuskangas Teollinen universaali jacquard-tekstiili, jota pidetään sokeana kääntäjänä. Tätä kangasta voivat lukea ihmiset, joilla on hyvä näkö, ja se on tarkoitettu heille, jotka auttavat sokeita, jotka ovat alkaneet unohtaa tai joilla on näkövaikeuksia; jotta opitaan pistekirjoitusjärjestelmä ystävällisellä ja tavallisella materiaalilla: kankaalla. Se sisältää aakkoset, numerot ja välimerkit. Ei värejä. Se on harmaasävyinen tuote, jonka periaatteena ei ole valon havaitseminen. Se on hanke, jolla on sosiaalinen merkitys ja joka ylittää kaupalliset tekstiilit.

Projektin nimi : Textile Braille, Suunnittelijoiden nimi : Cristina Orozco Cuevas, Asiakkaan nimi : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Kosketuskangas

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.