Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koristetekstiili

Lasso

Koristetekstiili Lasso on määritelmänä pitkä köysi, jonka toisessa päässä on juoksuputki. Sen sijaan, että innostuisi; tämä tekstiili on seurausta. Siinä on sekä erityinen kosketus että esteettisyys lisäksi joitain erityisiä kuluneita kanavia, joten valo pääsee läpi erittäin pehmeästi. Se on puoliksi teollinen - puoliksi muotoiltu, kudottu elektronisiin kangaspuihin ja leikattu käsin. Tämä projekti on erittäin houkutteleva ja riippuvuutta herättävä karkki, ja se on ollut yksi tärkeimmistä haasteista ja löytöstä urallani tekstiilisuunnittelijana. Tämä projekti liittyy serendipiaan, kompastukseen, mahdollisuuksien löytämiseen, vahvuuteen ja onnettomuuteen.

Projektin nimi : Lasso, Suunnittelijoiden nimi : Cristina Orozco Cuevas, Asiakkaan nimi : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Koristetekstiili

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.