Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelytila, Vähittäiskauppa

Networking

Näyttelytila, Vähittäiskauppa Urheilumateriaaleja, joita päivittäin käytämme, tuotetaan eri puolilla maailmaa. Niitä tarjotaan kuluttajille urheilukauppojen hyllyillä erittäin monimutkaisen markkinointi- ja logistiikkaverkon kautta. Hyppää yksi tuotemerkki, jolla on paras verkko. Kokoelmien valmistus suunnittelijoille eri puolilla Eurooppaa. Valmistajat ovat valmistaneet Kiinassa valmistajia, jotka valmistavat korkealaatuisia tuotteita. Turkkiin sijoittautuneen markkinointiyhtiön kautta tavoitat koko maailman ja kuluttajat. Hyppyshowhuonekompleksin toinen näyttelytila on myös rakennettu tähän monimutkaiseen verkkoteemaan.

Projektin nimi : Networking, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : JUMP/GENMAR.

Networking Näyttelytila, Vähittäiskauppa

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.