Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veitsenpidin

Only Right Here

Veitsenpidin Jo 1200-luvulta lähtien ensimmäiset härkätaistelut dokumentoitiin näytökseksi tai julkiseksi spektaakkeliksi. Nykyään ihmisten tietoisuuden herättäminen on oire kokonaisvaltaisesta arviosta, koska olemme jumalallisen luonteen osanottajia, olemme kokonaisuus. "Vain täällä" symboloi uutta aikakautta, jolloin aggressiivinen toiminta sammuu, joka sisältyy entiseen kulttuurijuhlaan, ja humanistisen tason suuri evoluutioaskel.

Projektin nimi : Only Right Here, Suunnittelijoiden nimi : Alan Saga, Asiakkaan nimi : Alan Saga.

Only Right Here Veitsenpidin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.