Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veitsenpidin

Only Right Here

Veitsenpidin Jo 1200-luvulta lähtien ensimmäiset härkätaistelut dokumentoitiin näytökseksi tai julkiseksi spektaakkeliksi. Nykyään ihmisten tietoisuuden herättäminen on oire kokonaisvaltaisesta arviosta, koska olemme jumalallisen luonteen osanottajia, olemme kokonaisuus. "Vain täällä" symboloi uutta aikakautta, jolloin aggressiivinen toiminta sammuu, joka sisältyy entiseen kulttuurijuhlaan, ja humanistisen tason suuri evoluutioaskel.

Projektin nimi : Only Right Here, Suunnittelijoiden nimi : Alan Saga, Asiakkaan nimi : Alan Saga.

Only Right Here Veitsenpidin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.