Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Schon

Lamppu Tämän ainutlaatuisen valaisimen valonlähteet on sijoitettu kokonaismuodon keskelle, joten se valaisee pehmeän ja tasaisen valonlähteen. Kevyt pinnat ovat erotettavissa päärungosta, joten yksinkertainen rungon muoto, alaosat plus energiansäästö pienen sähkönkulutuksen avulla, antaa sille lisäominaisuuden. Tämän koskemattoman valon moderni ominaisuus on myös kosketettava runko valon kytkemiseksi päälle tai pois päältä. Ilmaisu johtaa valaistuksen eroihin ja lampun valaistus on suunniteltu. Suurin osa valosta lampuista, jotta katsoja ei hyödynnä valoa, häikäisee. Kaunis elää.

Projektin nimi : Schon, Suunnittelijoiden nimi : Mostafa Arvand, Asiakkaan nimi : Deco Light Group Co..

Schon Lamppu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.