Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Schon

Lamppu Tämän ainutlaatuisen valaisimen valonlähteet on sijoitettu kokonaismuodon keskelle, joten se valaisee pehmeän ja tasaisen valonlähteen. Kevyt pinnat ovat erotettavissa päärungosta, joten yksinkertainen rungon muoto, alaosat plus energiansäästö pienen sähkönkulutuksen avulla, antaa sille lisäominaisuuden. Tämän koskemattoman valon moderni ominaisuus on myös kosketettava runko valon kytkemiseksi päälle tai pois päältä. Ilmaisu johtaa valaistuksen eroihin ja lampun valaistus on suunniteltu. Suurin osa valosta lampuista, jotta katsoja ei hyödynnä valoa, häikäisee. Kaunis elää.

Projektin nimi : Schon, Suunnittelijoiden nimi : Mostafa Arvand, Asiakkaan nimi : Deco Light Group Co..

Schon Lamppu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.