Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Aromien Hajotin

Magic stone

Aromien Hajotin Magic Stone on paljon muutakin kuin kodinkone, pystyy luomaan maagisen ilmapiirin. Sen muoto on luonnon inspiroima, ajatellen kiviä, joen veden tasoittamaa. Vesielementtiä edustaa symbolisesti aalto, joka erottaa yläosan alakappaleesta. Vesi on tämän tuotteen avaintekijä, joka sumuttaa ultraäänen avulla vettä ja tuoksuvaa öljyä muodostaen kylmän höyryn. Aaltokuvio pyrkii luomaan ilmapiirin LED-valon kautta, joka muuttaa sujuvasti värejä. Kotelon silittäminen aktivoi kapasiteetin painikkeen, joka ohjaa kaikkia toimintoja.

Projektin nimi : Magic stone, Suunnittelijoiden nimi : Nicola Zanetti, Asiakkaan nimi : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aromien Hajotin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.