Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Roly Poly, Siirrettävät Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesätuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittäin tyytyväinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtä hyvä kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiä heidän kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitä ymmärtämään ympäröivää ympäristöään.

Projektin nimi : Tumbler" Contentment " , Suunnittelijoiden nimi : Sha Yang, Asiakkaan nimi : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Siirrettävät Puulelut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.