Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie vastaa nykyaikaisten paimentolaisten tarpeisiin. Se on tavallinen, mutta vaikuttava, rauhoittavasti analoginen, repäisy- ja vedenkestävä ja biohajoava. Tootsie jättää kestävän vaikutelman ihmisten mieliin, mutta ei ympäristöön. Suurin osa meistä elää ja matkustaa jatkuvan muutoksen maailmassa - maailmassa, jossa vaarana on menettää itsemme. Miksi et käytä paperia tuotteiden valmistamiseen, jotka kaappaavat kokemuksemme kritiikkiä, tahroja, puhelinnumeroita tai satunnaista huulipunakuvaa. Toisin kuin päiväkirja, Papernomadit luovat viitepisteitä ajoissa, jotta voimme muistaa keitä olemme.

Projektin nimi : Tootsie, Suunnittelijoiden nimi : Christoph Rochna, Asiakkaan nimi : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.