Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Wellness-Keskus

Yoga Center

Wellness-Keskus Kuwait Cityn vilkkaimmalla alueella sijaitseva joogakeskus on yritys elvyttää Jassim-tornin kellarikerrosta. Projektin sijainti oli epätavallinen. Se oli kuitenkin yritys palvella naisia sekä kaupungin rajojen sisällä että ympäröiviltä asuinalueilta. Keskustassa oleva vastaanottoalue lukittuu sekä kaappien että toimistotilan kanssa, mikä mahdollistaa jäsenten sujuvan virtauksen. Kaapin alue kohdistetaan sitten jalkojen pesualueelle, joka ilmoittaa 'kenkävapaasta alueesta'. Siitä eteenpäin on käytävä ja lukusali, jotka johtavat kolmeen joogahuoneeseen.

Projektin nimi : Yoga Center , Suunnittelijoiden nimi : Rashed Alfoudari, Asiakkaan nimi : The Yoga Center .

Yoga Center  Wellness-Keskus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.