Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Esite

NISSAN CIMA

Esite ・ Nissan integroi kaikki huipputeknologiansa ja viisautensa, huippulaadukkaat sisustusmateriaalinsa ja japanilaisen käsityötaidon (japanilainen ”MONOZUKURI”) luomaan vertaansa vailla olevan laadun luksussedanin - uuden CIMAn, Nissanin yksinäisen lippulaivan.・ Tämä esite ei ole tarkoitettu vain osoittamaan CIMA: n tuoteominaisuuksia, vaan myös saamaan yleisölle tutustumaan Nissanin luottamukseen ja ylpeyteen ammattitaidostaan.

Projektin nimi : NISSAN CIMA, Suunnittelijoiden nimi : E-graphics communications, Asiakkaan nimi : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Esite

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.