Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinpaikka

nature

Asuinpaikka Tämä koti on suunniteltu parille. Paluu luontoon. Ihmiset ovat halukkaita saamaan enemmän ulos, olemaan ulkona tai antamaan luonnon olla osa omaa elämäänsä, sallimaan luonnon rikastuttaa kodin sanastoa. Anna vain luonnon päästä ja ajaa sen nojalla. Rikkaat ja monipuoliset elementit, jotka osoittavat, kuinka irronneisuus voi esiintyä tiheän monimutkaisuuden rinnalla, aivan kuten kukin monipuoliset näkökohdat, jotka lopulta tekevät itsensä, lopulliseen valintaan paljon pohtiessa.

Projektin nimi : nature, Suunnittelijoiden nimi : Yu-Wen Chiu (Vita), Asiakkaan nimi : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Asuinpaikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.