Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Lohas

Ravintola Kapinalaskuri Urban Beatille. Tukiasema sijaitsee vilkkaalla liikenteen risteyksellä. Yleisen aluesuunnitelman tavoitteena on luoda pehmeä ja vakiintunut tahti, ikään kuin saada aikaan aika hidastaa ja tässä nopeatempoisessa kaupunkielämässä nauttia jokaisesta hetkestä täällä ja nyt. Keskisuunnittelulla muodostettu avoin tila jakaa tilan eri toimintojen perusteella. Toteemimaiset näytöt lisäävät tyylikkään tilavaan tunnelman mukavan leikkisyyttä.

Projektin nimi : Lohas, Suunnittelijoiden nimi : Yu-Wen Chiu (Vita), Asiakkaan nimi : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Ravintola

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.