Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Osaka

Ravintola Itaim Bibin naapurissa (São Paulo, Brasilia) sijaitseva Osaka näyttää ylpeänä arkkitehtuurinsa tarjoamalla intiimin ja viihtyisän ilmapiirin eri tiloihin. Kadun vieressä oleva ulkoterassi on sisäänkäynti vihreään ja moderniin pihalle, yhteys sisä-, ulkotilojen ja luonnon välillä. Yksityinen ja hienostunut estetiikka toteutettiin käyttämällä luonnollisia elementtejä, kuten puuta, kiviä, rautaa ja tekstiilejä. Lamella-kattojärjestelmää, jossa on hämärä valaistus, ja puurakennustöitä tutkittiin huolellisesti harmonisoivan sisustussuunnitelman valmistamiseksi ja erilaisten tunnelmien luomiseksi.

Projektin nimi : Osaka , Suunnittelijoiden nimi : Ariel Chemi, Asiakkaan nimi : Osaka.

Osaka  Ravintola

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.