Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veden Säästöjärjestelmä

Gris

Veden Säästöjärjestelmä Vesivarojen väheneminen on nykyään maailmanlaajuinen ongelma. On hullua, että käytämme edelleen juomavettä WC: n huuhteluun! Gris on uskomattoman kustannustehokas vettä säästävä järjestelmä, joka voi kerätä kaiken suihkussa käyttämäsi veden. Voit käyttää kerättyä harmaavettä uudelleen wc: n huuhteluun, talon puhdistukseen ja tiettyihin pesutoimintoihin. Tällä tavalla voit säästää vähintään 72 litraa vettä / henkilö / päivä keskimääräisessä kotitaloudessa, mikä tarkoittaa vähintään 3,5 miljardia litraa säästövettä päivässä sellaisessa 50 miljoonan asukkaan maassa, kuten Kolumbia.

Projektin nimi : Gris, Suunnittelijoiden nimi : Carlos Alberto Vasquez, Asiakkaan nimi : IgenDesign.

Gris Veden Säästöjärjestelmä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.