Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veden Säästöjärjestelmä

Gris

Veden Säästöjärjestelmä Vesivarojen väheneminen on nykyään maailmanlaajuinen ongelma. On hullua, että käytämme edelleen juomavettä WC: n huuhteluun! Gris on uskomattoman kustannustehokas vettä säästävä järjestelmä, joka voi kerätä kaiken suihkussa käyttämäsi veden. Voit käyttää kerättyä harmaavettä uudelleen wc: n huuhteluun, talon puhdistukseen ja tiettyihin pesutoimintoihin. Tällä tavalla voit säästää vähintään 72 litraa vettä / henkilö / päivä keskimääräisessä kotitaloudessa, mikä tarkoittaa vähintään 3,5 miljardia litraa säästövettä päivässä sellaisessa 50 miljoonan asukkaan maassa, kuten Kolumbia.

Projektin nimi : Gris, Suunnittelijoiden nimi : Carlos Alberto Vasquez, Asiakkaan nimi : IgenDesign.

Gris Veden Säästöjärjestelmä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.