Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juliste

50s news-gift paper

Juliste Tämä 1950-luvun inspiroima lahjapaperi herättää nostalgisia muistoja noista päivistä, jolloin Singaporen vähittäiskauppiaat käyttivät sanomalehtiä tavaroiden käärimiseen. Nämä 1950-luvun uutisotsikot ja huipputarinat muodostavat myös mielenkiintoisen identiteettilähteen, auttaen nuorempaa sukupolvea linkittämään nykyisyyden menneisyyteen. Vanhan sanomalehtipaperin päälle levitetty elinvoimainen kiinalainen typografia tuottaa sekoituksen perinteisestä ja nykyajasta, luomalla samalla täysin raikkaan vetoomuksen ja lahjakäärisen, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen. Ne voidaan myös näyttää julisteina.

Projektin nimi : 50s news-gift paper, Suunnittelijoiden nimi : Jesvin Yeo, Asiakkaan nimi : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Juliste

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.