Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lautanen

1hand plate

Lautanen 1-käden levy: Ole parempi palvelin. Kuljeta viinilasi ja lautasesi vain yhdellä kädellä. Levy on kevyt ja sen katkarapun ainutlaatuinen muoto on turvallisesti kämmenessä. Erittäin hyödyllinen kaikenlaisissa tapahtumissa. Juhlat, vastaanotot, juhlat ja paljon muuta. Aina on vapaa käsi laittaa uutta herkullista ruokaa lautaselle, vapaa käsi kättelemiseen tai vain vapaa käsi eleille. Vaikuttele vieraasi ja anna heidän nauttia pysyvän buffetin äkillisestä helppoudesta.

Projektin nimi : 1hand plate, Suunnittelijoiden nimi : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Asiakkaan nimi : Joannes Petersen.

1hand plate Lautanen

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.