Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Penkki

Eternity

Kaupunkien Penkki Kaksi istuvaa penkkiä, valmistettu nestemäisestä kivestä. Kaksi vankkaa yksikköä tarjoavat mukavan ja kattavan istumakokemuksen ja samalla huolehtivat järjestelmän vakaudesta. Penkin päät on sijoitettu siten, että se pienentää pienintäkään liikettä. Se on penkki, joka kunnioittaa kaupunkiympäristön olemassa olevaa infrastruktuuria. Helppo asennus paikan päällä on esitelty. Kiinnityspisteitä ei enää tarvitse, pudota ja unohda vain. Varo, kahdeksas kuukausi on lähellä. todellakin.

Projektin nimi : Eternity, Suunnittelijoiden nimi : George Drakakis, Asiakkaan nimi : Escofet.

Eternity Kaupunkien Penkki

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.