Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suunnittelu- / Myyntinäyttely

dieForm

Suunnittelu- / Myyntinäyttely Sekä muotoilu että uusi toimintakonsepti tekevät "dieForm" -näyttelystä niin innovatiivisen. Kaikki virtuaalisen näyttelytilan tuotteet ovat fyysisesti näytöllä. Vierailijoita ei häiritse tuote, ei mainonta tai myyntihenkilöstö. Lisätietoja kustakin tuotteesta löytyy multimedianäytöistä tai QR-koodin avulla virtuaalisessa näyttelytilassa (sovellus ja verkkosivusto), josta tuotteet voidaan tilata myös paikan päällä. Konsepti mahdollistaa mielenkiintoisen tuotevalikoiman esittelyn ja korostaa samalla tuotetta kuin brändiä.

Projektin nimi : dieForm, Suunnittelijoiden nimi : Gessaga Hindermann GmbH, Asiakkaan nimi : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Suunnittelu- / Myyntinäyttely

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.