Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiinteistöjen Myyntikeskus

MIX C SALES CENTRE

Kiinteistöjen Myyntikeskus t on kiinteistöjen myyntikeskus. Alkuperäinen arkkitehtoninen muoto on lasinen neliölaatikko. Kokonainen sisustussuunnittelu näkyy rakennuksen ulkopuolelta ja rakennuksen korkeus heijastaa kokonaan sisustussuunnittelua. Toiminta-alueita on neljä, multimedianäyttöalue, mallinäyttöalue, neuvotteleva sohva-alue ja materiaalinäyttöalue. Neljä toiminta-aluetta näyttävät hajallaan ja eristetyltä. Joten käytimme nauhaa koko tilan yhdistämiseksi saavuttaaksemme kaksi suunnittelukonseptia: 1. yhdistämällä toiminta-alueet 2. muodostamalla rakennuksen korkeus.

Projektin nimi : MIX C SALES CENTRE, Suunnittelijoiden nimi : Kris Lin, Asiakkaan nimi : .

MIX C SALES CENTRE Kiinteistöjen Myyntikeskus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.