Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistorakennus

FLOW LINE

Toimistorakennus Tila työmaalla on epäsäännöllinen ja kaareva rakennuksen ulkoseinän vuoksi. Siksi suunnittelija soveltaa virtauslinjojen käsitettä tässä tapauksessa toivoen luoda virtauksen tunteen ja lopulta muuttua virtauslinjoiksi. Ensin purettiin julkisen käytävän vieressä oleva ulkoseinä ja levitettiin kolme toiminta-aluetta. Käytimme virtauslinjaa kiertääksemme kolme aluetta ja virtauslinja on myös sisäänkäynti ulkopuolelle. Yhtiö on jaettu viiteen osastoon, ja niitä edustamme viidellä rivillä.

Projektin nimi : FLOW LINE, Suunnittelijoiden nimi : Kris Lin, Asiakkaan nimi : .

FLOW LINE Toimistorakennus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.