Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Tuoli

charchoob

Monitoiminen Tuoli Tuotteen kuutiomuoto pitää sen vakaana ja tasapainossa kaikkiin suuntiin. Lisäksi tuotteen kolmitie käyttö muodollisessa, epämuodollisessa ja ystävällisessä etiketissä on mahdollista vain kääntämällä tuolia 90 astetta. Tämä tuote on suunniteltu pitämään mahdollisimman kevyenä (4 kg) ottaen huomioon kaikki sen toiminnallisuudet. Tämä tavoite on saavutettu valitsemalla kevyet materiaalit ja koristeelliset kehykset tuotteen painon pitämiseksi mahdollisimman pienenä.

Projektin nimi : charchoob, Suunnittelijoiden nimi : Arash Shojaei, Asiakkaan nimi : Arshida.

charchoob Monitoiminen Tuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.