Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digisovitin

NOSE Set Top Box

Digisovitin NOSE on yksi uusimmista Smart Set Top Box -yrityksistä, joka tarjoaa digitaalista lähetystekniikkaa television käyttäjille. NOSE: n tärkein merkki on "piilotettu ilmanvaihto". Piilotettu ilmanvaihto mahdollistaa ainutlaatuisten ja yksinkertaisten mallien luomisen. Muovikotelon sisällä on metallikotelo, jota käytetään estämään tuotteen ylikuumeneminen.

Projektin nimi : NOSE Set Top Box, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Digisovitin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.