Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digisovitin

NOSE Set Top Box

Digisovitin NOSE on yksi uusimmista Smart Set Top Box -yrityksistä, joka tarjoaa digitaalista lähetystekniikkaa television käyttäjille. NOSE: n tärkein merkki on "piilotettu ilmanvaihto". Piilotettu ilmanvaihto mahdollistaa ainutlaatuisten ja yksinkertaisten mallien luomisen. Muovikotelon sisällä on metallikotelo, jota käytetään estämään tuotteen ylikuumeneminen.

Projektin nimi : NOSE Set Top Box, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Digisovitin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.