Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muokattava All-In-One-Tietokone

BENT

Muokattava All-In-One-Tietokone Suunniteltu massa räätälöinnin periaatteella, täyttämällä käyttäjän tarpeet paremmin massatuotannon rajoissa. Projektin päähaasteena oli tuoda esiin muotoilu, joka täyttäisi neljän käyttäjäryhmän erilaiset tarpeet massatuotannon rajoissa. Kolme pääasiallista räätälöintikohtaa määritetään ja käytetään tuotteen erottamiseen näille käyttäjäryhmille: 1.näytön jakaminen2 .näytön korkeuden säätö3.näppäimistö-laskin -yhdistelmä. Muokattava toissijainen näyttömoduuli on liitetty ratkaisuna ja ainutlaatuinen muokattava näppäimistö-laskin -yhdistelmä on

Projektin nimi : BENT, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

BENT Muokattava All-In-One-Tietokone

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.