Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rintakoru

Chiromancy

Rintakoru Jokainen henkilö on ainutlaatuinen ja omaperäinen. Tämä käy ilmi jopa sormiemme malleista. Piirretyt viivat ja käsiemme merkit ovat myös varsin omaperäisiä. Lisäksi jokaisella henkilöllä on valikoima kiviä, jotka ovat laadultaan lähellä heitä tai yhteydessä henkilökohtaisiin tapahtumiin. Kaikki nämä ominaisuudet antavat ajattelevalle tarkkailijalle niin paljon opastavia ja houkuttelevia, että niiden avulla voidaan luoda yksilöllisiä koruja, jotka perustuvat näihin linjoihin ja yksittäisten asioiden merkkeihin. Tällainen koriste ja korut - muodostavat henkilökohtaisen taiteen koodisi

Projektin nimi : Chiromancy, Suunnittelijoiden nimi : Victor A. Syrnev, Asiakkaan nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Rintakoru

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.