Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Hitotaba

Lamppu Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen teräskalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien ”hitotaba-lamppu”, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylimäärän ilmaisemaan sekä muodon että toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten lähteiden, kuten perinteisen japanilaisen käsityön ja kuvioiden, innoittamana. Hitotaba-lamppu on inspiroinut luonnonkauniista näkymästä Japanin maaseudulle, jossa riisin oljen kimppuja ripustetaan alaspäin kuivumaan sadonkorjuun jälkeen.

Projektin nimi : Hitotaba, Suunnittelijoiden nimi : Shinn Asano, Asiakkaan nimi : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lamppu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.