Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Identiteetti

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuaalinen Identiteetti Le Coffret on viehättävä design-aamiaismajoitus Valle d'Aostan sydämessä. Projekti suunniteltiin ehdottomasti autenttista tyyliä kunnioittaen: siksi kiviseinät, puiset palkit ja antiikkihuonekalut. Ympyrä, joka symboloi taivasta kolmion yläpuolella, joka edustaa vuoristoa, jossa B & B sijaitsee, ideasta ihmisen nousta taivaalle. Onciale-kirjasin, joka on tarkistettu nykyaikaisessa versiossa muistaakseen laakson kelttiläiset alkuperät, tasapainottaa oikein ja tukee vahvaa ja tärkeää symbolia, jotta lopulta saadaan tunnistettava ja helposti kiinnitettävä logo.

Projektin nimi : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Suunnittelijoiden nimi : Laura Ferrario, Asiakkaan nimi : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Visuaalinen Identiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.