Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Identiteetti

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuaalinen Identiteetti Le Coffret on viehättävä design-aamiaismajoitus Valle d'Aostan sydämessä. Projekti suunniteltiin ehdottomasti autenttista tyyliä kunnioittaen: siksi kiviseinät, puiset palkit ja antiikkihuonekalut. Ympyrä, joka symboloi taivasta kolmion yläpuolella, joka edustaa vuoristoa, jossa B & B sijaitsee, ideasta ihmisen nousta taivaalle. Onciale-kirjasin, joka on tarkistettu nykyaikaisessa versiossa muistaakseen laakson kelttiläiset alkuperät, tasapainottaa oikein ja tukee vahvaa ja tärkeää symbolia, jotta lopulta saadaan tunnistettava ja helposti kiinnitettävä logo.

Projektin nimi : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Suunnittelijoiden nimi : Laura Ferrario, Asiakkaan nimi : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Visuaalinen Identiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.