Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Joustava Toimisto

Suivez le guide

Joustava Toimisto Tämä konsepti on suunniteltu Länsi-Flanderin maakunnan järjestämään suunnittelukilpailuun. Tehtävänä oli täyttää suuri tyhjä tila, joka on useiden toimistojen keskellä, huonekaluilla, joihin käyttäjät voivat koota. Suivez le -opas on seitsemän vanerimäärän sarja, jonka avulla käyttäjä voi harjoittaa toista toimintaa. Ne voivat helposti muuttaa kunkin laatikon sijainnin tarvitsemansa toiminnon mukaan. ”Suivez-le-guide” katkeaa toimistokalusteiden yleissopimusten kanssa. Se on vastaus muiden työskentely- ja kommunikointitapojen kysyntään.

Projektin nimi : Suivez le guide, Suunnittelijoiden nimi : Five Am, Asiakkaan nimi : Five AM.

Suivez le guide Joustava Toimisto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.