Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisävalaistus

Jordan Apotheke

Sisävalaistus Tukien apteekin sisustuksen ilmeikättä arkkitehtuuria toimivat valaisimet ovat huomaamatta ulkonäöltään, kiinnittäen huomiota niiden valon vaikutukseen kiinnittimen suunnittelun sijasta. Perusvalaisimen valaisimet on joko integroitu huonekalun muotoa seuraaviin valaisimiin tai asennettu alakaton sivuille pitämällä se mahdollisimman vapaana alavaloista. Siten käyttäjät voivat keskittyä apteekin läpi kulkevaan valoraitaan, joka koostuu RGB-LED-taustavalaistuista laattoista, jotka vastaavat samalla tavoin dynaamisesti taustavalaistujen laskurien väriä.

Projektin nimi : Jordan Apotheke, Suunnittelijoiden nimi : Conceptlicht GmbH, Asiakkaan nimi : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Sisävalaistus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.