Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto Sisustus

Container offices

Toimisto Sisustus Belgian suunnittelijat Five AM sijoittivat 4000 neliömetrin suuressa aulassa 13 käytettyä kuljetuskonttia luodakseen toimistotilan kahdelle painotalolle Drukta & Formail. Ajatuksena oli luoda tietty kokemus jokaiselle vierailijalle / käyttäjälle yhdistämällä toimistot työpajan välille, jotta pomo näkee työntekijänsä ja vierailijat voivat tutustua valtavaan koneeseen. Kolme konttia aukeaa ulos rakennuksesta saadakseen niin paljon luonnonvaloa kuin mahdollista, molemmat sijaitsevat olemassa olevien lastauslaiturien läpi.

Projektin nimi : Container offices, Suunnittelijoiden nimi : Five Am, Asiakkaan nimi : Five AM.

Container offices Toimisto Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.