Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ajopiirturiohjelmoija

Optimo

Ajopiirturiohjelmoija Optimo on uraauurtava kosketusnäyttö, joka on tarkoitettu kaikkien hyötyajoneuvoihin asennettujen digitaalisten ajopiirtureiden ohjelmointiin ja kalibrointiin. Nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen keskittyen Optimo yhdistää langattoman tiedonsiirron, tuotesovellustiedot ja joukon erilaisia anturiyhteyksiä kannettavaan laitteeseen käytettäväksi ajoneuvon ohjaamossa ja korjaamossa. Suunniteltu optimaaliseen ergonomiaan ja joustavaan paikannukseen, sen tehtävälähtöinen käyttöliittymä ja innovatiivinen laitteisto parantavat dramaattisesti käyttäjän kokemusta ja vie ajopiirturien ohjelmoinnin tulevaisuuteen.

Projektin nimi : Optimo, Suunnittelijoiden nimi : LA Design , Asiakkaan nimi : Stoneridge.

Optimo Ajopiirturiohjelmoija

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.