Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vähittäiskaupan Sisustus

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Vähittäiskaupan Sisustus Asiakas etsii luovaa suunnittelua edustamaan hyvin brändiä. Nimi 'Hiveometrinen' muodostuu kahdesta sanasta 'pesä' ja 'geometrinen', jotka yksinkertaisesti kertovat pääkonseptin ja visualisoivat mallin. Suunnittelu on inspiroitu brändin sankarituotteesta, hunajakennon muotoisesta sähkölevystä. Suunniteltu hunajakennojen klusteriksi, seinä- ja katto-ominaisuudet kauniissa viimeistelyssä yhdistävät ja vuorovaikutuksessa saumattomasti monimutkaisten geometristen muotojen kanssa. Linjat ovat herkät ja siistit, ja ne tuottavat tyylikkään nykyaikaisen ilmeen, joka symboloi ääretöntä mielikuvitusta ja luovuutta.

Projektin nimi : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Suunnittelijoiden nimi : Alain Wong, Asiakkaan nimi : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Vähittäiskaupan Sisustus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.