Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Akkukotelo

Parallel

Kannettava Akkukotelo Kuten iPhone 5, myös Parallel on asetettu huijaamaan kuluttajia 2 500 mAh: n superakkupankilla - se on 1,7-kertainen elinkaari. Tämä on erittäin kätevä kuluttajille, jotka ovat aina liikkeellä ja käyttävät täysimääräisesti iPhonen ominaisuuksia. Parallel on irrotettava akku, jolla on täydentävä kova polykarbonaattikotelo. Napsauta, kun tarvitaan enemmän virtaa. Poista kevyempi paino. Se on ergonomisesti suunniteltu sopimaan hyvin käsiisi. Sisäänrakennetulla salamalaitteella ja 5 väriä vastaavalla suojakotelolla se on saman pituinen kuin iPhone 5.

Projektin nimi : Parallel, Suunnittelijoiden nimi : Appcessory Pte Ltd, Asiakkaan nimi : Gosh!.

Parallel Kannettava Akkukotelo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.