Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Showroom

CHAMELEON

Showroom Aulan teema on tekniikka, joka palvelee näyttelypaikkoja. Tekniset linjat kattoon ja seiniin, jotka on suunniteltu ilmaisemaan kenkäteknologiaa, joka näkyy kaikissa näyttelytiloissa, tuo maahan ja valmistaa rakennuksen vieressä olevassa tehtaassa.Lattiat ja seinät, jotka suunnittelivat vapaalla muodolla, kunhan keräät ihanteellisesti, käytä CAD-CAM-tekniikkaa.Barrisol, joka valmistaa Ranskassa, mdf-lakkakalusteita, jotka valmistavat Istanbulin Euroopan puolella, RGB Led -järjestelmät, jotka valmistavat Aasian puolella Istanbulia, ilman mittausta ja harjoitusta alakattoon .

Projektin nimi : CHAMELEON, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Showroom

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.