Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Showroom

Segmentation

Showroom Kengänpehmeät linjat eivät voi jäädä huomaamatta tulkittaessa paikkaa. Edistääkseen muita ryhmän tyylikkäitä kenkiä, jotka näkyvät tässä paikassa, toisen kerroksen katto ja kahdeksan yksinoikeudella suunniteltua valaistuskomponenttia, samalla kun ne luovat tunnelman, saavat sen samalla tuntemaan itsensä amorfisen linjan kanssa tässä paikassa.

Projektin nimi : Segmentation, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Showroom

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.