Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mediakauppa

Our House

Mediakauppa 'Talomme' -konsepti keksii ostoskokemuksen innovatiivisesta suunnittelusta, huipputeknologiasta ja Virginin taikuuden luomasta vähittäiskaupan ympäristön kuin mikään muu. Lähestymistavassa asiakkaita toivottaa joko Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt tai jopa T-Rex teräväpiirtotelevisiosta. Tämä teatteri- ja persoonallisuustunnelma tarjoaa portin asiakkaille tutustua Virgin Median uusimpien viihde- ja viestintäpalveluiden maailmaan.

Projektin nimi : Our House, Suunnittelijoiden nimi : Allen International, Asiakkaan nimi : allen international.

Our House Mediakauppa

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.