Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Langaton Kaiutin

Saxound

Langaton Kaiutin Saxound on ainutlaatuinen konsepti, joka on inspiroinut joitain maailman johtavista puhujista. Se on fuusio parhaasta innovaatiosta, joka on tehty jo muutama vuosi sitten, sekoituksella omaan innovaatioomme, mikä tekee siitä aivan uuden kokemuksen ihmiset.Saxoundin ydinosa on sylinterimäinen muoto ja kierteityskokoonpano.Saxoundin mitat ovat saaneet inspiraation säännöllisestä kompaktilevystä, jonka halkaisija on 13 senttimetriä ja korkeus 9,5 senttimetriä ja joka voidaan siirtää yhdellä kädellä.Se koostuu kahdesta 1 ”Tweetterit, kaksi 2” keskiohjainta ja bassojäähdytin, jotka on järjestetty niin pienessä muodossa.

Projektin nimi : Saxound, Suunnittelijoiden nimi : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Asiakkaan nimi : Design Under Garage.

Saxound Langaton Kaiutin

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.