Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Watchface-Sovellukset

genuse

Watchface-Sovellukset Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ovat kellosovelluksia, jotka on erityisesti kehitetty I'm Watch -laitteelle. Sovellukset ovat alkuperäisiä, yksinkertaisia ja esteettisiä suunnittelussa, tulevista etnisistä sci-fi-tyyliin digitaaliseen liiketoimintaan asti. Kaikkia katselupintojen grafiikoita on saatavana yhdeksässä värissä - ne sopivat I'm Watch -värikokoelmaan. Nyt on upea hetki uudelle tavalle näyttää, lukea ja ymmärtää aikamme. www.genuse.eu

Projektin nimi : genuse, Suunnittelijoiden nimi : Albert Salamon, Asiakkaan nimi : genuse.

genuse Watchface-Sovellukset

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.