Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Watchface-Sovellukset

genuse

Watchface-Sovellukset Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ovat kellosovelluksia, jotka on erityisesti kehitetty I'm Watch -laitteelle. Sovellukset ovat alkuperäisiä, yksinkertaisia ja esteettisiä suunnittelussa, tulevista etnisistä sci-fi-tyyliin digitaaliseen liiketoimintaan asti. Kaikkia katselupintojen grafiikoita on saatavana yhdeksässä värissä - ne sopivat I'm Watch -värikokoelmaan. Nyt on upea hetki uudelle tavalle näyttää, lukea ja ymmärtää aikamme. www.genuse.eu

Projektin nimi : genuse, Suunnittelijoiden nimi : Albert Salamon, Asiakkaan nimi : genuse.

genuse Watchface-Sovellukset

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.