Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hammaslaseri

LiteTouch™

Hammaslaseri LiteTouch ™ on Erbium: YAG -hammaslaser (aaltopituus 2 940 nm) kova- ja pehmytkudoshoitoihin. Erbium: YAG-aallonpituus imeytyy hyvin veden ja hydroksyylin ruokahalu-molekyyleihin, jotka rakentavat hampaita ja luuta, ja ovat siksi soveltuvimpia monenlaisiin kovan ja pehmeän kudoksen sovelluksiin. LiteTouch ™ -laitteella, jossa on laser-in-the-Handpiece ™ -tekniikka, tarjoaa ennennäkemättömän tarkkuuden ja voiman, ei ergonomisia rajoituksia, mikä mahdollistaa mikrokirurgian ja ei-invasiiviset toimintakyvyt parantaen samalla ennaltaehkäisevää hammaslääketiedettä.

Projektin nimi : LiteTouch™, Suunnittelijoiden nimi : Light Instruments Ltd., Asiakkaan nimi : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Hammaslaseri

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.