Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hammaslaseri

LiteTouch™

Hammaslaseri LiteTouch ™ on Erbium: YAG -hammaslaser (aaltopituus 2 940 nm) kova- ja pehmytkudoshoitoihin. Erbium: YAG-aallonpituus imeytyy hyvin veden ja hydroksyylin ruokahalu-molekyyleihin, jotka rakentavat hampaita ja luuta, ja ovat siksi soveltuvimpia monenlaisiin kovan ja pehmeän kudoksen sovelluksiin. LiteTouch ™ -laitteella, jossa on laser-in-the-Handpiece ™ -tekniikka, tarjoaa ennennäkemättömän tarkkuuden ja voiman, ei ergonomisia rajoituksia, mikä mahdollistaa mikrokirurgian ja ei-invasiiviset toimintakyvyt parantaen samalla ennaltaehkäisevää hammaslääketiedettä.

Projektin nimi : LiteTouch™, Suunnittelijoiden nimi : Light Instruments Ltd., Asiakkaan nimi : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Hammaslaseri

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.