Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Takkijalusta

Lande

Takkijalusta Takiteline oli muotoiltu kuin erittäin koristeellinen ja toimiva toimistoveistos, taiteen ja toiminnon yhdistelmä. Koostumuksen ajateltiin olevan esteettinen muoto, joka koristaa toimistotilaa ja suojaa nykypäivän ikoninta yritysvaatetta, Blazeria. Lopputulos on erittäin energinen ja hienostunut pala. Tuotannon ja vähittäiskaupan suhteen kappaleen oli tarkoitus olla kevyt, vahva ja massatuotettavissa.

Projektin nimi : Lande, Suunnittelijoiden nimi : Fabrizio Constanza, Asiakkaan nimi : fabrizio Constanza.

Lande Takkijalusta

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.