Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Commodia-Lipasto

Commodia

Commodia-Lipasto ArteNemus Commodia on lipasto orgaanisilla pinnoilla ja muodoilla. Sen huippuluokan ulkonäköä korostavat poikkeuksellisen laadun puulajien käyttö ja erinomainen työstö. Sen muotoa korostaa pintojen puun värin ja reunojen puun värin kontrasti. Lisäksi piilotettujen pintojen materiaaleilla ja viimeistelyillä on sama erityinen huomio laatuun kuin näkyvissä olevilla pinnoilla, mikä johtaa esteettiseen konseptiin ilman epäjatkuvuutta. Commodian muotoilu on samanaikaista ja klassista inspiraatiota.

Projektin nimi : Commodia, Suunnittelijoiden nimi : Eckhard Beger, Asiakkaan nimi : ArteNemus.

Commodia Commodia-Lipasto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.