Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Commodia-Lipasto

Commodia

Commodia-Lipasto ArteNemus Commodia on lipasto orgaanisilla pinnoilla ja muodoilla. Sen huippuluokan ulkonäköä korostavat poikkeuksellisen laadun puulajien käyttö ja erinomainen työstö. Sen muotoa korostaa pintojen puun värin ja reunojen puun värin kontrasti. Lisäksi piilotettujen pintojen materiaaleilla ja viimeistelyillä on sama erityinen huomio laatuun kuin näkyvissä olevilla pinnoilla, mikä johtaa esteettiseen konseptiin ilman epäjatkuvuutta. Commodian muotoilu on samanaikaista ja klassista inspiraatiota.

Projektin nimi : Commodia, Suunnittelijoiden nimi : Eckhard Beger, Asiakkaan nimi : ArteNemus.

Commodia Commodia-Lipasto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.