Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru

Scar is No More a Scar

Kaulakoru Suunnittelun takana on dramaattinen tuskallinen tarina. Sitä innoitti unohtumaton kiusallinen armeni vartalooni, jonka 12-vuotiaana vahvisti voimakas ilotulitus. Yrittäessään peittää sen tatuoinnilla, tatuoija varoitti minua, että olisi pahempaa peittää pelo. Jokaisella on arpi, jokaisella on hänen unohtumaton tuskallinen tarinansa tai historiansa, paras ratkaisu paranemiseen on oppia kohtaamaan se ja voittamaan se voimakkaasti sen sijaan, että peittäisit tai yrittäisit paeta siitä. Siksi toivon, että koruja käyttävät ihmiset voivat tuntea olonsa vahvemmaksi ja positiivisemmaksi.

Projektin nimi : Scar is No More a Scar , Suunnittelijoiden nimi : Isabella Liu, Asiakkaan nimi : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Kaulakoru

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.